Monday, July 27, 2009

:: The Unique Wedding Photo Contest ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:36 PM
Sempena meraikan eCar 4th Anniversary on 2nd July 2009
Selamat menyanbutr ulang tahun yang kr 4th, Semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa di dalam lingkungannya.
Dan bermurah hati menganjurkan :
The Unique Wedding Photo Contest
Nama uolls & suami/isteri:
Noor Afzan & Mohammad Shah

Tarikh Tunang, Nikah, Bersanding, Resepsi, Bertandang etc:
Tarikh Tunang:18/08/06
Tarikh Nikah: 08/08/07
Tarikh Bersanding : 11/08/08
Tarikh Bertandang : 12/08/08

i) Kenapa uolls rasa gambar yang dipilih itu UNIK/UNIC/UNIQUE..??
Sebenonya nur pilih gambo ni cz nur & shah yg unik, hehehe biasanya kalu namanya pengantin sopan kontrol ayu jer kalo mkn beradap kan? Tapi nur and hubby makan tuk kenyang yum yum yum .. sayang tak makan semua sedap hehehehe, 2 kali tambah nasik tu, selagi tak habis lauk rasa tak nak bangun gitu. fotografer panggil nak bergambo pun nur kata nanti jap hihihik...

ii) Kenapa uolls suka membaca blog
e-caR NazRin aka ibuEiymann??
Owhh sbb nyer blog eCar ni best, byk info yg berguna tuk dikongsi. dan ada cup cake yg cantik, menarik dan pelbagai... n reading your blogs makes me cpt lapar .. Byk contest2 yang menarik dan hadiah yg best2 .. kiranya semua nyer menarik laaa ....
( satu lagi ... suke ecar marah ANONYMOUS.. tu kemarin jujur gitu hehehe)

link yang berkaitan dengan entry ini:-
http://ecaRNazRin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html
Jom meriahkan lagi contest nihh.. Lagi ramai lagi best kan... =p
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. awak...udang galah awak tu nmpak sedak la..menyelerakan..patut la klu awak bersantap tak hingat..hehehe..

    ReplyDelete
  2. sedapnya nampak udang itewww

    ReplyDelete
  3. salam terjah dr ibuEiymann.. ade bbrpa syarat x lengkap:

    1st..x jd my follower
    2nd..xde banner sidebar + link contest

    sila lngkapkn syarat di ats utk melayakkn pnyertaan anda diterima.. harap maklum..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE