Wednesday, July 15, 2009

:: nak mintak tolong la kat kwn2 ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:40 PM
Umi harap sangat kwn2 dapat tolong Umi irfan ni.
cam ni kengkawan, nur sebenonye teringin la nak umah yg cantik tuk blog ni...... mcm2 cara dah cuba... mmg dapat buat tapi mesti ada kuar ???????????? kat atas tu.... cam ner nak buat ni .....
nengok umah kengkawan tak de pun cam ni .....
Plsssssssss sesape yg dapat menolong huwaaaaaaaaaaMySpaceMySpace MySpace
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. hehe..saya pun tak tau umi cmner..tp rasanyer kod template umi tu kod..kasi edit ler..

    ReplyDelete
  2. hmm.ainey pun x de la pandai sgt..rsnya ada coding background yg kena delete tu..nur bukak dashboard..klik kat layout..pastu kelik kat edit html..kat situ kena cr code yg tulis sama cam yg kuar kat blog tu..then delete je yg berkenaan..sblm save tekan preview dulu..kalau x jadi tekan undo balik..takut terdelete benda yang penting lak..hehe..paham ke..nak nerang pun x reti gak ni..

    ReplyDelete
  3. tapi nur copy apa yg dia bagi jek tak de tambah apa2 pun.... kompius la

    ReplyDelete
  4. nur, rasanye nur kene tukar umah baru lah..heheheh..

    ReplyDelete
  5. patut nyer kalu akak tak der tukar aper2 kt templet tu, patut nyer ok je.. cuba try templet yg lain...

    ReplyDelete
  6. dari tpt yg sama tapi gambo and code berbeza pun kuar ?????? tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE