Friday, July 31, 2009

My Cute Lil Prince and Princes

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 1:13 PM
Tuk pertama kalinya umi join contest tuk buah hati umi ....mama aqish yang anjurkan.....
kali ni untuk Baby Boy & Girl ....
Nak tau ape syarat2nyer???? baca entry seterusnyer....


1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....
:: dh add dh & dh jadi follower.. and link pun udah ::


2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Boy &Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1-2 tahun.
:: ok , Muhammad Irfan Hazim lahir 25 / 12 /2008.. so leh la join ::

3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah
:: Paham ::


4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda :: Nama : MUHAMMAD IRFAN HAZIM ::
:: Tarikh lahir : 25 December 2008 ::

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la).....
:: Akan ku Komen sebyk2 hehehe ::


6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
:: OK ::


7. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
:: Award MY CUTE LIL PRINCE actually Irfan dah pun dapat hehehe ( Dari umi & ayah)... Yang pasti irfan umi ni hensem and akan jadi rebutan gadis2 solehah akan dtg, irfan pandai amik hati sesape je yang dia jumpe, mata yg menarik dan lesum pipitnyer yg cute miut, tu yg selalu org cakap la hehehehe::



8. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)
:: Apa yang umi pasti blog mama_aqish ni happening sgt, ceria,n sedap mata membaca. yang penting banyak beritahu tmpt2 yg ada sale ( walaupun umi x dpt pegi jauh), and amat2 bermurah hati tuk menyediakan hadiah yg byk ngan mengadakan bermacm2 contest yg menarik minat umi tuk join::

www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE