Friday, July 3, 2009

diNer wItH uncLe aYeD

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:50 PM

Irfan & ayah dia ni kalu keluar begambo berdua je ..... umi dia ni tukang amik gambo ... huhuhu .. ni tengah tunggu lift nak gi dinner ngan uncle ayed ..... ngan antie yani bila lak ?????
Dah boleh jadi bapak dah uncle ayed ni ..... tak sabo nak tunggu geng dari uncle ayed hehehehe...
hehehe gambo mkn tak snap pun cz datang tak serentak time ni umi and ayah tengah mkn ikan siakap masak 3 rasa hihihi .....
www.tips-fb.com

3 comments:

  1. ehehe.. pandaii uncle payedd dukung bb.... panjang nyer rambutt die.. dis week time ayed tido harus yani ptg rambuttss die tu =p

    ReplyDelete
  2. huhuhu seangkatan la ngan ayah irfan tu .... nanti dia rimas tahu la nak masuk kedai gunting ...

    ReplyDelete
  3. hye!!! baju irfan tu sama ngan baju my izzat masa kecik2 dulu..cute je kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE