Wednesday, July 15, 2009

:: Award Dr Ibu Mifzal ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:04 PM
hehehe..berkat umi merajuk ngan ibu mifzal...umi dpt tag yg pertama..huhuhu. tag ni dari ibu mifzal yg cute n baik hati tu...ok.......tq soooo much .................. apa tunggu lagi..
meh kita jawab tag & award niThe Rules :
1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda. :: Ok..done ::

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award in kepada anda.

Dapat tag ni dari ibu mifzal hehehehMySpace

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag).

:: umi kepada mohd irfan ::

:: wife kepada Mohd shah ::

:: lahir tahun 1980 ::

:: suka window shoping ::

:: keje kat umah jaga ifran & shah ::

:: suka makanan kampung ::

:: Kete pertama umi Kancil 860 ::

:: Suke masak tuk semua org ::

:: ada 5 org adik beradik ::

:: Ayah irfan keje ngan TM ::

4. Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda,

:: semua kawan dlm list blog umi ::
P/S : yg tak tersenarai beritahu yeeeee nanti nur add ..
MySpace

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. hehe..bagus..well done..dah siap dah tag..pas ni kalau ada tag lg..nur la org pertama ainey tag..ihik..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE