Tuesday, May 26, 2009

Hari saye bercerita

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 9:43 AM
hari ini hari ahad. ahad adalah hari bersama ayah tersayang....... so semua pic ngan ayah je la...hehehe... ari ni nak anta cik ct gi temuduga jadi gikgu kt UTM.... semoga dipermudahkan.... amin.
Lamanya cik Ct temuduga....sampai tertido saye.......bersama bobo di pangkuan umi....
so kami gi la cuci2 mata kat jusco tmn universiti ni...ada sale la...... tapi sale dia tak best la mcm tak sale pun.... lebih kurang same jek hage semua......ada program derma darah..... seram nengok org dicucuk2....
dapat belon jusco biru....FREE.......
aktiviti di jusco. nasib baik irfan lum pandai mintak itu dan ini..... tapi cute nengok budak naik binatang robot ni hihihi..
masa tuk makan...... first time irfan makan kentang lenyek kfc.....byk gak dia makan.... ayah irfan ni mmg suke wat aksi2 extrem tuk anak dia ni......
kul 4.45pm baru cik ct siap interview.... pastu kitaorg gi tasik merdeka tpt ayah irfan selalu mancing..... huhuhu
Pesanan tuk cik ct: upah tunggu mesti jadi cikgu irfan sampai pandai tau.... cayang cik ct irfan....
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. irfan da bape bulan bagi makan kentang lenyek tu ek?

    ReplyDelete
  2. hehehe baru 5 bulan....
    cian cz dia mintak2 huhuhu...
    sebenonyer byk lagi irfan dah test, contohnye... musrom sup pizza hut, air carot susu, milo huhuhu tapi semua just rasa maknanya ckit jek.....

    nape tak boleh ke yani?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE