Saturday, May 9, 2009

Msam in JB

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:06 AM

Heheheheh Glamornyerrr Irfan Bergilir2 awek pegang cium irfan..... ni salah sorang...Dari CIMB


Actually tak rancang pun nak gi MSAM ni hari ni, rancang2 nak gi ngan adik ipar jek.... tapi seronok sangat ari ni.... banyak peluang yang aku dapat kat sana..... ada satu insuran takaful nama dia ''siswa" baik tul perlindungan and kesihatan kita lebih2 lagi tuk permata hati dan diri sendiri..... asb loan pun ada special offer... dulu ada gak wat asb loan ni... 3 thn jual coz kpa dia naik byk sangat.... nasib baik balik modal.... apapun setiap yang kita buat mesti ada kebaikannya kan? cuma tuk masa sekarang atau akan datang...
Untuk keadaan ekonomi yang tak menentu ni kita mmg susah sikit nak wat yg terbaik.... tapi percayalah....menjaga keluarga dan sahabat handai juga suatu pekara yang terbaik patut kita lakukan.....



www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE