Thursday, May 7, 2009

Majlis Pertunangan Siti Faezah

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 5:46 PM
Siti, Along, Mak, Kak Ijun, Nur, Irfan and Kak Yum.......... Posing Kat Dapur heheheh
Sukenyer Irfan posing ngan cik siti dia......











Ni La Pasangan Cik Siti.......... Jamal
02 mei 2009 adalah hari yang bearti bagi aku ...... apa taknya raya pun tak dapat jumpe semua adik beradik hubby aku ni, hampir semua dah berkeluarga so time raya tu paham2 je lah.... nur lak suke gi majlis2 cam ni rasa cam anak dara lagik jerrrr......huhuhuhu.... yang penting aku happy ngan perjalanan aku sampai hari ni harap3 sampai bila2 la yek..... amin.....
Tuk adik ipar akak ni semoga bahagia selalu disamping bakal suami pilihan mu.....
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. salam, buat la tag kat blog alya tu ye :D

    ReplyDelete
  2. tapiiiiiiii cam ner nak amik tag kat blog alya?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE