Tuesday, May 26, 2009

window shoping

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:32 AM









Kat KotaRaya ni ada 2 event....... satu fesyen show satu lagi sambutan maulidur rasul bersama anak yatim dan fakir miskin...... yg fesyen show ni kat pentas utama ada dj dan Hangat la sambutannya..... yg majlis satu lagi tu tak de dj dan pentas pun buat kat depan kedai yg dah tutup..... sambutan sgt hambarrrrrrr............ ni lah kenyataan kehidupan kita sekarang ni......... yg sepatutnya disambut tak di hiraukan.......yg duniawi di megah2....... sedih nengok......huhuhu

ni kat restauran rel keretapi ( ala2 oldtown )... sambil mkn nengok persembahan anak2 yatim....
disediakan kerusi tapi yg duduk cuma yg nak wat persembahan jer kebanyakannya....yg lalu ramai la....

Ni lak kat pentas utama la... berdiri pun ramai org....


Ini lah Hero umi...... tak sabo nak diangkat..... lagi2 kalu dah nampak umi and cik ct dia dah pakai tudung......
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE