Monday, May 25, 2009

Kucing-kucingku sayang

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 10:04 PM
Memperkenalkan Kucing Kesayangan aku Si Gundut dan Si Hitam. tuk pengetahuan you all ni dalam perjalanan nak send kucing2 ku balik kampung kat pontian.... time ni la sedih nak berpisah ngan gundut and hitam ni.... si tam ni teruja agaknyer nampak byk kete kat sebelah bergerak2.... si gundut selambe jek ada lepak atas speaker( gambo ta dak).....
Rindu sebenonyer nak nengok gelagat dua ekor kucing ni.... masa peknen si gundut la yg selalu teman aku tido...huhuhu sampai hubby masuk bilik...... lagipun tak takut berdua ngan gundut cz kalu dia berhajat dia akan gi toilet ... cuma kalu dia tido dlm bilik sampai pagi sibuk kejut aku ngan hubby suruh buka pintu..... lapooooo la tu... si hitam ni suke simpan dendam so tak leh bawa tido sama.... ari ni kita marah... tunggu je la dia berhajat kat bilik kita..... nasib baik la aku ni kesayangan hubby so hubby la yg selesaikan task si hitam......hahahahahaha
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE