Thursday, May 7, 2009

wElcoMe to my Blog

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 2:17 PM

Akum...everyone...Sebenonya nur baru je blajo jinak2 wat blog ni heheheheeh....Takda la apa2 sangat pun dlm blog aku ni.. nak cite panjang2 tak terree sgt......just nk share gambar2 aku and famili jer..sajer nk wat koleksi and kenang2an..boring2 aku boleh tgk sendiri..kemudahan tuk buah hati aku gak mohd irfan nanti dapat nengok gambo sendiri .... tak cam umi dia ni ada sekeping jer gambo time kecik..huhuhu......kalu saper2 nk tgk pun buleh jer.....bila nnti ada pic2 yg terbaru aku bubuh la yek...... teruje gak sebenonyer ni .............wakahkahkahkah
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE