Tuesday, May 26, 2009

Hari saye bercerita

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 9:43 AM 2 comments
hari ini hari ahad. ahad adalah hari bersama ayah tersayang....... so semua pic ngan ayah je la...hehehe... ari ni nak anta cik ct gi temuduga jadi gikgu kt UTM.... semoga dipermudahkan.... amin.
Lamanya cik Ct temuduga....sampai tertido saye.......bersama bobo di pangkuan umi....
so kami gi la cuci2 mata kat jusco tmn universiti ni...ada sale la...... tapi sale dia tak best la mcm tak sale pun.... lebih kurang same jek hage semua......ada program derma darah..... seram nengok org dicucuk2....
dapat belon jusco biru....FREE.......
aktiviti di jusco. nasib baik irfan lum pandai mintak itu dan ini..... tapi cute nengok budak naik binatang robot ni hihihi..
masa tuk makan...... first time irfan makan kentang lenyek kfc.....byk gak dia makan.... ayah irfan ni mmg suke wat aksi2 extrem tuk anak dia ni......
kul 4.45pm baru cik ct siap interview.... pastu kitaorg gi tasik merdeka tpt ayah irfan selalu mancing..... huhuhu
Pesanan tuk cik ct: upah tunggu mesti jadi cikgu irfan sampai pandai tau.... cayang cik ct irfan....
www.tips-fb.com

window shoping

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:32 AM 0 comments









Kat KotaRaya ni ada 2 event....... satu fesyen show satu lagi sambutan maulidur rasul bersama anak yatim dan fakir miskin...... yg fesyen show ni kat pentas utama ada dj dan Hangat la sambutannya..... yg majlis satu lagi tu tak de dj dan pentas pun buat kat depan kedai yg dah tutup..... sambutan sgt hambarrrrrrr............ ni lah kenyataan kehidupan kita sekarang ni......... yg sepatutnya disambut tak di hiraukan.......yg duniawi di megah2....... sedih nengok......huhuhu

ni kat restauran rel keretapi ( ala2 oldtown )... sambil mkn nengok persembahan anak2 yatim....
disediakan kerusi tapi yg duduk cuma yg nak wat persembahan jer kebanyakannya....yg lalu ramai la....

Ni lak kat pentas utama la... berdiri pun ramai org....


Ini lah Hero umi...... tak sabo nak diangkat..... lagi2 kalu dah nampak umi and cik ct dia dah pakai tudung......
www.tips-fb.com

Monday, May 25, 2009

Kucing-kucingku sayang

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 10:04 PM 0 comments
Memperkenalkan Kucing Kesayangan aku Si Gundut dan Si Hitam. tuk pengetahuan you all ni dalam perjalanan nak send kucing2 ku balik kampung kat pontian.... time ni la sedih nak berpisah ngan gundut and hitam ni.... si tam ni teruja agaknyer nampak byk kete kat sebelah bergerak2.... si gundut selambe jek ada lepak atas speaker( gambo ta dak).....
Rindu sebenonyer nak nengok gelagat dua ekor kucing ni.... masa peknen si gundut la yg selalu teman aku tido...huhuhu sampai hubby masuk bilik...... lagipun tak takut berdua ngan gundut cz kalu dia berhajat dia akan gi toilet ... cuma kalu dia tido dlm bilik sampai pagi sibuk kejut aku ngan hubby suruh buka pintu..... lapooooo la tu... si hitam ni suke simpan dendam so tak leh bawa tido sama.... ari ni kita marah... tunggu je la dia berhajat kat bilik kita..... nasib baik la aku ni kesayangan hubby so hubby la yg selesaikan task si hitam......hahahahahaha
www.tips-fb.com

Kucing Ku Si Gundut......

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:11 PM 2 comments
Si Gundut Ku sayang........ Akhirnya dapat gak jadi mak kucing2 heheheheehe..... Tuk pengetahuan korang gundut ni kucing jenis cincila and kucing bandar duk dalam umah... oleh kerana kat umah aku ni dah ada irfan so si gundut di send ke kampung.... so... sekarang Gundut Si kucing kampung.... susah tul dia nak cari laki memilih jangan cite larrrrr..... Yg Penting kini kucing ku bertambah jadi 5..... tinggal tunggu si itam lak..... si tam ni lagi memilih sampai sekarang semua kucing kampung dia tak nak...huhuhuhu......
www.tips-fb.com

Friday, May 15, 2009

:: Tag aKu kaWin ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:14 PM 2 comments
tag ni mengimbau kenangan masa aku jadi ratu sehari dulu. tag dari puan Nur. jom kite lihat.


1. nyatakan 4 sebab mengapa korang suka dengan gambar diatas.
  • Entah kenapa aku suke sgt kat semua gambo2 aku, tapi 2 gambo ni aku teruja ckit....hihihi
  • Sebenonye bukan senang nak pujuk hubby gi studio bergambo ni.tu la pasal aku suke gambo ni.. dari dulu aku ni berangan2 nak pakai gaun cam ni ngan hubby... akhirnya dapat.....best sungguh la....
  • Aku rasa cantik sangat masa ni.hihihihihi.. Bagai pinang dibelah-belahkan?
  • terasa cam model majalah pengantin lak la aku ni.. AKu suke sangat2..

2. bilakah tarikh pernikahan korang dan dimana

kami dinikahkan pada 8 October 2007 jam 9.00 mlm, di ruang tamu rumah aku di Pontian. Ini di majlis Berzanji dan Berinai 10 October 2007................ Majlis Khatam Al-Quran pada 11 october 2007 bersamaan pagi hari persandinganku.......
3. Tema Majlis

Di Hari Persandingan Ku..... Tema Meroon and Krim

Majlis Potong Kek Tema Baju Purple................

Tuk pengetahuan korang semua tetamu aku tak de masalah carik umah cz semua jalan masuk kg aku ada banting nie....hihihih Cun kan Aku......... susah tau nak naikkan berat time ni..... dari 45kg ke 50kg..

Majlis Bertandang Tema Hijau....... 12 October 2007

Keluarga Suami ku........... Kawan2 hubby.......

4. mengapa korang memilih sidia untuk dijadikan teman hidup?


aku sayang dia, dia sayang aku, jodoh aku dgn dia. hati aku cakap he's the one :). Yang paling penting aku dan dia akan sentiasa saling memikili...............


5. nyatakan harapan korang dengan ikatan perkahwinan ini


Harapan aku nak jodoh kami sentiasa mendapat rahmat dan di kekalkan sampai ke syurga. di samping dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.... Amin.........

www.tips-fb.com

Wednesday, May 13, 2009

huhuhuhuuuuu

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:47 PM 2 comments
Minggu ni aku sekeluarga tak berapa nak c-hat la...huhuhuhu.... semua ni bermula ngan ayah irfan la.... demam....esoknya aku and irfan lak demam.... oleh yang demikian makan bubur je la minggu ni.....tapi sedap gak.. ada bubur ayam...bubur ikan...bubur telur...bubur sayur....dan macam2 lagik la.

Sebelum2 ni aku gi klinik kat bbu... tapi sejak tahu ada klinik wakaf beralih la arah... doc dia pun ok rasanya pakar dr hospital pakar abdul samad...ubat2 dia pun serasi ngan keluarga aku...yg paling penting murah cz klinik ni wakaf so byr rm10 je sorang..

Di Persembahkan Koleksi Ubat-Ubatan Tuk minggu nie.....

Ubat Muhammad Irfan Hazim Dari Klinik Wakaf An-Nur
Ni Ubat Umi Irfan Dari Klinik Wakaf An-Nur
Ni Ubat Ayah Irfan Dari Klinik Gan Sdn Bhd..





www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE