Tuesday, May 25, 2010

TESCO MURAH KE?????????

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 1:36 PM
aSSALAMUALAIKUM...

Tesco murah ke bagi u all semua??????????????
Actually biasa blanja susu irfan ni kat carefour.... tapi oleh krn ramai kate murah so ayah cadang la nak shoping kt tesco... terkejut gak la umi tengok harge kat sini.... mana murahnyer??????????
ape yg umi nampak lebih mahal dr pasaraya dekat ngan umah tok bah di kampung.... bukan la tak mampu nak beli... tapi cam tak puas hati gitu... jauh sgt bezanye... susu ni paling mahal pun pernah beli rm 21....
cam tak caye pasaraya besar tapi harga lebih mahal....

oleh itu umi akan beli susu irfan hujung minggu nie je di kampung hehehe... cz susu irfan ade 1 pek lagi kt umah...
www.tips-fb.com

12 comments:

  1. betul, mahal adelah..mase shopping barng baby dlu kat tersco ler..balik compare, rasenye murah lagi care4 kan..

    ReplyDelete
  2. betul, mahal adelah..mase shopping barng baby dlu kat tersco ler..balik compare, rasenye murah lagi care4 kan..

    ReplyDelete
  3. betul, mahal adelah..mase shopping barng baby dlu kat tersco ler..balik compare, rasenye murah lagi care4 kan..

    ReplyDelete
  4. xjugak la..de barang yang mahal de yang murah..rasanyer mana2 sama cume kene pandai compare hage

    ReplyDelete
  5. hmm fiza nak bg pendapat la..tesco ngan care4 lebih kurang jer harga coz every week mmg fz pg 2/2 pasar raya..syakil pun minum dutch lady..mmg kalu tak offer mahal tapi kalu offer tesco nagn care4 leh dapat 18.99 yang extra 100g..

    ReplyDelete
  6. sama jer 2-2 nie.. ada mhl, ada yg murah.. mcm smlm jue gie care4 axis dryper RM42.++, Tesco ampang RM 31.++. jauh beza kan..? tgk mana yg ada promosi.. baru amik..

    ReplyDelete
  7. salam kak ..

    mahei le kak ... yg paling murah zr beli kat 99speedmart .. mmg murah , belas2 jek ..

    akil pun minum dutch lady (choc).. sodappppp

    ReplyDelete
  8. salam..
    tgk brand susu jugak kot.. so far me beli utk anak2 me.. dugro xder lah mahal.. time promosi mmg rega dia murah compare dgn pasar raya lain.. kedai ubat cina pun kalah.. selalunya stock susu anak2 me prefer 2 tempat je.. either tesco or carrefour..

    ReplyDelete
  9. rina : care4 pun ade brg yg mahal hahahaha....cuma mungkin nur nie tak rajin survey2 hehehe... last2 gi tesco beli baju irfan je...

    ReplyDelete
  10. to all mummy : mmg kene rajin survey la yerk? hehehehe... nasib la si pemalas nak survey cam nur hahahaha... nampak yg mahal je melenting hikhik...
    pape pun... pasaraya moh heng kat benut murah hehehehe rm18.99 jer...

    ReplyDelete
  11. erm tak tentu kak..
    ader certain brg je murah dr supermarket lain...
    kena selalu survey gak..
    selalu nyer kalu nk tau harga runtuh, check metro hari jumaat...
    kite kena berkira walaupon walaupon beza sehengget...
    baru puas membeli =p..

    ReplyDelete
  12. yani : hehehehe welcome to the club ... akak biasa beli kat pasaraya kt benut tu je... puas hati murah pun ye... hikhik alia minum susu ape?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE