Wednesday, May 26, 2010

mari menggosok gigi...

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 2:59 PM
Assalamualaikum....
actually dah lama nak membongkar kegiatan irfan di waktu pagi...... tapi ni la baru berkesempatan nak menyenap pic nyer....
tengok pic kat bawah ni... ni kat bilik air 2.... saje je bawa tuala nak di (mandi) katanyer... actually nak main air jer.... sambil tu sibuk la panggil ayah dia... ank & ayah nie mmg selalu main air berdua huhuhuhu
alamak irfan nampak lak umi nak snap pic dia... so ape lagi posing la ... irfan posing tak de senyum2 tau... tang mata jer...
Dipanggil tak keluar2 tau budak irfan.... mmg pantang jumpe air...
haaaa... nie bilik air utama hehehe.... pas main air masa tuk menggosok gigi....
kuar je dr bilik air sana.. masuk sini... terus amik berus & ubat gigi... pastu mulut dia tak diam.. gosok gigi sambil nyanyi... tu yg tak bo tahan tu...
Apepun masih sempat posing....
ni gosok gigi jer... mandi nanti tunggu ayah masuk bilik air hahaha....
sambil ank beranak ni mandi umi leh la siapkan srapan pagi .... eh!!!! pagi ker? dah kul 11 nie hahahaha
www.tips-fb.com

10 comments:

  1. aikk mandi pakai bj ke>?

    kalau akil tu , selamat bogel & landing dlm pool dia (besen mandi bby tu)..

    nnt zr nak belikan dia kolam ..

    leps mandi akil mmg wajib gosok gigi , if not ... bucukkkk .. nnt gigi leh rosak

    ReplyDelete
  2. hehee zura... ni lum mandi... cz ayah dia lum masuk hikhikhik.... kolam tu irfan pun cam nak beli tapi tunggu pindah umah dulu hahahaha... umah ni tak de laman hehehe

    ReplyDelete
  3. budak2 mmg suka no bab main2 air ni kan..waa ghajin + pandai irfan gosok gigi..arif susah noo nak gosokkan gigi dia..!

    ReplyDelete
  4. macam anak saya si eya kalo dah masuk bilik air tak mo kuo dah.nak main air dulu katanya....

    ReplyDelete
  5. waaa... sama la dgn asya tu..suker sgt2 main air .. agaknya.. budak2 ni mmg suka main air kan..

    nur..lya ada tag utk nur.. TAG 23... ambik yep

    ReplyDelete
  6. shaza : huhuhu mmg gitu kot... syok agaknyer main air hehehe

    ReplyDelete
  7. lyafrina : ade tag hehehehe ok tq

    ReplyDelete
  8. mamaliyna: gigi irfan lum banyak lagi hikhik... pegang berus n ubat gigi jer hahahaha... pas tu makan ubat gigi dr berus gigi tu...

    ReplyDelete
  9. waaa cantik putih berseri gigi lps digosok..heehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE