Wednesday, May 19, 2010

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 1:32 AM
Assalamualaikum.......
La ni dah tepat kul 1.30pagi ..... ape umi buat???? hehehehe update order la hahahaha.... nak ilangkan ngantuk nie.... umi nak buat N3 tuk uncle ben kite yg glamor jap....

syarat tuk En Ben jelajah blog ni cuma ....

1 ) Header BEN ASHAARI BLOG # ok done

2) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ...

nama samaran adalah umi.... cz umi kepada irfan & mohd shah(hubby)..... nama blog ni sempena gabungan kami sekeluarga NURSHAHFAMILY.... target we all nak keluarga yg besar heehehe... tu yg tak letak nama irfan... nanti adik2 irfan jeles lak .... yg penting semua cerita ade hubungannya ngan nur & shah.....actually terhasilnyer blog yg indah & permai nie hanya untuk berkongsi & bertukar2 pengalaman ngan kawan di alam maya dalam menjaga n memdidik keluarga ngan baik.... macam2 umi kongsikan kt blog nie..... disamping menceritakan perjalanan hidup kami sekeluarga....
seandai umur tak panjang harapan umi irfan & ank2 umi dapat baca dan tahu betapa umi & ayah menyayangi mereka....

Berblog nie dpt merehatkan minda umi wat seketika..... cz kita akan cerita benda yg telah terjadi...... kalau update blog kat kedai mamak org bo kate tak betul agaknyer org nie.... sengeh2 sendiri hahahaha.... sambil2 tu dpt la berkenalan ngan ramai kawan2 di alam maya nie hehehe.... seronok sgt...

3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini

actually tahu blog ben ni dh lama.... kan rajin tinggalkan komen hikhikhik.... eh rajin ke???? ade la... tak byk pun sehari 2kali huhuhuhu.... ok la dr tak de... tul tak ben???

SELAMAT MENJELAJAH YE EN BEN
www.tips-fb.com

3 comments:

  1. selamat diterjah..kita dh diterjah dl, tp skrg cek kt bloglist dia cam dh di outkan dr list..hukhuk..takpe org tak sudi.. =P

    ReplyDelete
  2. nie pun dh n3 ke 2 hehehehe yg lepas tak tersenarai... byk sgt kot nk kene jelajah hehehehe....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE