Sunday, May 23, 2010

jalan2 cr Ubat ayah....

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 11:32 AM
Assalamualaikum....

Actually ari jumat lepas ayah mc... cz demam.... panas sgt badan ayah.... oleh krn tak nak ikutkan sgt demam we all kuar la umah gi mancing.... irfan pun sempat la memancing sama... macam2 skill ayah ajar hahahaha.... ni ade bakal2 umi ditinggalkan lagi nie.... irfan & ayah gi mancing...
bermakna kompom umi kene carik geng baru hehehhe.... harap2 kali ke2 nie berpihak pada umi hikhkhikhik..... shoping hahahahha....
tengok tu ayah bz ngan tepon.... nak suprise adiah besday umi la tu hehehehe... ape la tu agaknyer... cam syok je kan...
Umi masak kt umah tak nak makan katanyer tak de selera.... nampak kedai mee rebus nie ... tetiba rasa lapo lak katenyer huhuhu.... so singgah la makan ... umi minum jer... irfan makan nasi putih ngan sudu cam biasa... ayah lak mee rebus la .... bo tahan dap gak mee rebus kat sini... kat kg melayu.. ank umi dh beso la... dh bo panggil abang hehehehe....
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. uuit abg irfan mamam nasik putih jer ke?..^_^

    ReplyDelete
  2. memancing...xtvt y sgt best.. tringin gak nk memancing ni.. tp kna byk2 bsabar la.. hehehehee..
    & 1 lg..kna tunggu asya besar skit.. baru sng... biasa mancing kat belakang rumah j.. kih,,kih

    ReplyDelete
  3. mamalieyna: irfan mmg makan nasi putih je... dh jemu makan lauk kot hehehhee cz sblm nie tak nak nasi...

    ReplyDelete
  4. rina : mancing blakang umah je???? syok la tu... irfan ni mmg pantang tengok ayah dia buat ape pun.... ayah dia cuci bilik air pun dia join..hahaha pastu sama2 main air n mandi.... ank ayh la katakan hikhikhik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE