Saturday, May 15, 2010

Cute Baby In Blue Contest..

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:24 PM

Actually dh lama nak join huhuhuhu... cz memang teruja sgt nak join contest anjuran Suziey & Ina Momguess ni.. tetiba tarikh last ari nie lak huwaaaaa.... sempat lagi ke nie??? tapi lum kul 2 pm hehehe.... tema contest BIRU...

ok, jom ramai-ramai join 1st Season - Cute Baby In Blue Contest... semuanya ada 5 season dan yang pastinya grand prize adalah Pakej percutian 3 Hari 2 Malam @ Pulau Redang / Langkawi tajaan Momguess... toceeiiii toceii mumguess.. best sungguh hadiah itu... Insya allah, kalau ada rezeki kan... dan kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni, klik ajer kat SINI okay.. tarikh akhir contest adalah 15 May 2010 ...

ni ada sedikit summary pasal season contest ni :

1st Season (21 April - 15 May)
Season 2 (21 May - 15 June)
Season 3 (21 June - 15 July)
Season 4 (21 July - 15 Augus)
Season 5 (20 Aug - 15 Sept)
FINALE SEASON ( 20 Sept - 15 Oct)
and sekarang jom tengok my prince yg sgt cute in BLUE...



Nama : Mohammad Irfan Hazim b. Mohammad Shah
Umur : 1 thn 4Bulan
D.O.B : 25 Desember 2008

Insyaallah.... mintak2 ada la rezeki tak ekk nak menang ni... manalah tau kan kot-kot dapat Grand Prize = " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"...

syokk kan... ok lastly, thanks to the organisers and sponsor...

Oleh kerana peserta terakhir so..... doa kene lebih nie hehehehe....

wassalam...
www.tips-fb.com

7 comments:

  1. salam ziarah..sambil tgk pic...good luck!

    ReplyDelete
  2. OMG...ya Allah..mcmmana bole xkuar kt comment akk ye link sha..series akk pn konpius..akk xsabotaj tau..xde delete mana2 komen..maybe masa sha komen tu dia xsubmit lg tp sha xpasan n trus close comment box kot..kesian sha..penat buat n3..anyway..akk minta maaf kalau sha terasa hati..xkan la akk nk sabotaj org yg masuk contest akk kan..ni blogspot la ni problem ni kot..nk kena blogspot ni..hehe..

    neway..try submit for season 2 ok..anggap xde rezeki utk season ni..kot2 ade rezeki utk season 2 :)

    ReplyDelete
  3. tak pe hehehe... take it easy je hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE