Wednesday, April 21, 2010

Tag from BEN ASHAARI....

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 10:18 AM
Cekodok pisang yum yum yum sedap...... umi dpt srapan nie dr blog BEN ASHAARI .... oleh kerana umi suke singgah blog en ben kita nie.... so umi amik la srapan dia sekali hehehehe ...

Ok... umi terima ni dari BEN ASHAARI... jadi umi kena jawab la ni kan ..

1. Sila copy gambar cekodok di bawah (done)

2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok
- BEN ASHAARI

3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
- Cz sedap hehehhe tapi tak leh mkn selalu hehehehe berminyak... kesihatan kene jaga hehehe

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
- Haaa.. ni tgh post ar ni... la ni kul 10.20am...

5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
- umi nak kasi tag ni pada semua blogger yg singgah blog umi di waktu pagi hehehhe...

selamat menjamu mata hahhaha.... blog ni ade undang2.... semua org tak makan.... tengok je.....


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. hehehe...... pe lagi blk keje nanti beli pisang ye.. wat srapan sok pg hikhikhik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE