Wednesday, April 21, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 2:25 PM
Salam Sayang tuk semua.....,

Actually dah lama umi nak join jelajah bersama Ben Ashaari.... Ye la asyik baca artikal ben ttg blog rakan2 lain hehehe... umi nak gak....

Harap2 Ben nak jelajah & terjah blog umi ni
mula2 malu gak nak turut serta dalam jelajah En Ben ni
malu sebab nanti En Ben komen yang 'kaw-kaw'
tapi at last aku memberanikan diri untuk diterjah
kerana

1. Nak blogger len tau tentang kewujudan nurshahfamily .

2. Nak tau apa komen En Ben tentang blog aku ni..boleh gak tambah tolak apa
yang perlu
...

3. Nak tambah kenalan blogger, nak juga baca blog2 lain yang berbeza genre


4. Tipu kalau tak kerana nak up trafik ^_^


5. harap2 pasni leh la tambah customer Detox Foot Patch umi.... Rezeki irfan la tu hehehe
Setakat itu je yang umi leh bagitau kat sini.

sebagai blogger yang boleh dikatakan baru banyak benda yang umi kena belajar
Sesiapa yang mahu blog mereka dijelajah, bolehlah g ke blog En Ben...P/s : (menulis dengan muka terasa tebal...belum kena komen & kritik nih..hehe) tapi sebenarnya tak kisah pun kena komen, janji membawa kebaikan....
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE