Sunday, August 30, 2009

:: Kongsi Rezeki ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:28 PM
Betul kata org .... tak cuba mana kita tahu kebenarannya kan ..... memula susah gak nak percaya ..... oleh kerana hanya modal RM5 ...... umi pun cuba la nasib hehehehe ..... kalu betul dapat la tambah beberapa helai lagik baju raye irfan, kalu tak betul hangus la rm5 umi huhuhu ..... umi baru jer join alhamdulillah kini umi dh dpt rm 20 ....dah balik modal pun.... so umi nak la ajak kawan2 blogger umi tuk join Danaraya.com ni ...ada rezeki kita mesti la kongsi ..... apa tunggu lagi ... mari lah kita tolong-menolong sesama blogger ..... kompon leh beraya sakan .... kalu nk banyak lagik heboh2 kan la kat umah blog you all semua ......... meh la join under nur .... disamping kita berblogging kita menjana acc kita sendiri ....... tak rugi hanya RM 5. Berminat klik jer wit rm5 kat bawah ni .....

www.tips-fb.com

5 comments:

  1. betul tu mari ramai2 kita join danaraya... bebaloi-baloi..mmg x menghampakan...

    zana dh join dah...

    ReplyDelete
  2. to jue ...... so far yg nur nampak betul ... hehehe.. berbaloi baloi.. memula tak caya gak modal rm5 cuba je la... hasilnya ok. memuaskan.

    ReplyDelete
  3. salam kenal..
    nat dh join dh danaraya ni..
    tp nk tanye la camne test link url tu?kalo org bwh kte bg sms camne nk wat pengesahan?sori la kcu awk je..

    ReplyDelete
  4. salam kenal gak natt. tq cz join danaraya nie. nanti nur ajar ye.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE