Wednesday, August 5, 2009

:: Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 5:14 PM
1) Copy logo yg kat bawah nie & letakkan kat sidebar blog korang bersama link 4love-diamond...:: DONE ::

2) jadi followers kat sidebar di blog 4love-diamond...

:: DONE ::


3) pastu list kan blog 4love-diamond kt bloglist korang...

:: DONE ::


4) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk "Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....(tajuk nie jer yg diterima k)

:: DONE ::


5) letakkan foto korang suami/isteri, tunang or kekasih bersama baby....OOoooopppsss...jangan salah sangka...* bagi yg berstatus tunang or kekasih, u olls leh letak foto korang dgn anak sedara ker, adik ker, anak jiran umah sebelah kerr.... tak kisah laaa....(asalkan ada budak kecik)....;)yg tak kawen lg pun leh join....best tak???

:: DONE ::


6) apa lagi yg perlu ada dlm entry korang????
nama anda & pasangan....

Noor Afzan & Mohd Shah

:: DONE ::

nama baby & umur....
Muhammad Irfan Hazim & 7 Bulan

:: DONE ::


bila foto nie diambil & di mana....
Gambar ni diambil masa kat hospital, hari pertama irfan keluar dari perut umi hehehe....

:: DONE ::


kenapa pilih foto nie erk.....
kerana, setiap kali nur tengok gambar ni, membuatkan nur rasa sungguh bersyukur ,terharu dan bahagia sangat kerana di beri peluang untuk menjadi seseorang yang lengkap, menjadi umi & isteri dalam satu masa, detik2 manis yang selama ni nur & suami nanti-nantikan dari pertama kali kami bertemu.
:: DONE ::

7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry saya berserta nama penuh, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...

:: DONE ::


8) tarikh tutup : 15 ogos 2009 (19 ogos 2009 pengumuman pemenang)....3 pemenang akan dipilih berdasarkan syarat2 mencukupi, foto & story yg menarik akan menjadi pemenang...jika mendapat sambutan yg menggalakkan...hadiah & pemenang akan ditambah....
:: DONE (masih layak hehehe) ::


9) nak tahu hadiah2 nya???..akan di update kemudian....(hadiah terdiri drpd barangan wanita,barangan baby & aksesori kereta)

MARI LAH BERAMAI2 MEMERIAHKAN CONTEST NIEE MySpace


www.tips-fb.com

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE