Friday, August 14, 2009

:: Bercinta Di Hutan Bandar ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 11:19 AM
Hehhehe tajuknyer cam ape jer ek ...... ni la aktiviti nurshahfamily kalu ada masa terluang .... ari ni ayah balik keje awal so boleh la ajak irfan & umi gi bercinta2 MySpacehehehehe .... la ni kalu bercinta bertiga hikhikhik.... so enjoy2kan la diri ngan pic dibawah..MySpace



Selesai ........... MySpace

www.tips-fb.com

6 comments:

  1. bagus ler cmtuh .. mengerat kan silaturahim ..

    now days, sejak2 opis dkat2 dgn huby , mmg dok ajak dia balik on time.. so smp umh awal ..
    dulu smp umh kul 7 lebih .. now 6.20 cmtuh dh leh smp .. sonok sgt2

    ReplyDelete
  2. waa dah pandai wat frame gambo..ambk kt ner tu, kena download dl ee, leh bg link tu tak?..nk try gk..ihiks..
    *best ee bercinta-cintaan bertiga-tigaan..ihiks..

    ReplyDelete
  3. hehehe nur baru je blajo mamalieyna ni pun dari kwn blog gak
    ni linknyer http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

    cuba la dan rakan nikmatnye hehehe

    ReplyDelete
  4. bagusnya, dah ber3 pon stil bercenta lagi kan..

    dah pandai wat gambo gitu ek, leh tak nur lak ajar rina?

    ReplyDelete
  5. ikiqzana : nama tpt tu hutan bandar kat jb. tpt ni tuk joging and pengantin posing hehehehe.

    jaijina : boleh tak de hl nyer. download dulu yg nur bagi kat atas tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE