Friday, September 4, 2009

:: Slim tak? ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 2:45 PM
Assalamualaikum semua kawan2 blogger ku.
hehehehhe sungguh lama umi tak update blog ni huhuhuhu.....
tak berkesempatan sebenonya.... alhamdulillah berkat sokongan kawan2 and keluarga tersayang umi kini busy kembali. hikhikhik.....
Tak cukup tangan umi dibuatnyer......... nasib baik la irfan umi ni baik and faham umi ..... maaf ye sayang lately ni sayang kene main sendiri ....... cian dia....
You all nampak nur dh slim lum hehehehe lum gi timbang2 lagi ni huhuhu....

www.tips-fb.com

5 comments:

  1. yuhuu, lame tak update kan..ala, dah slim lah tu..mane ade berisinya..org cakap, yang sedang2 aje, heheheh..

    ReplyDelete
  2. WAHHHH benda 1st yg haku tgk tudung ko ... cm sama je dgn haku kahhhhh ...

    ok ler tu , berat bape dh skang ni ..

    ReplyDelete
  3. jaijina : hehehehe yg sedang2 je ek? hheeheheh.. kemarin lepas bersalin nur 63kg tu huhuhu... la ni dpt la berat yg nur nak 55kg. kalu dulu kurus sgt tak best.

    fazilzura : heheheheh .... ni seludup dari butik sendiri hehehehe... tu yg stok tak cukup hikhik....

    ReplyDelete
  4. klo pakai premium beautiful..lagi mantap body u!!~he3

    ReplyDelete
  5. Dah slim ... kalau pakai paten belang memanjang ke bawah lagi nampak slim!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE