Saturday, August 22, 2009

:: Irfan vs Rimau ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 1:25 PM
Ini lah satu2nya kawan irfan yang selalu dirindui huhuhu ..... apa taknyer nak jumpe kene balik kg tok bah ......... memula tok bah beli harimau ni tuk halau binatang kat kebun ...... oleh kerana irfan suke main ngan rimau ni tok bah beli lain tuk kebun hehehehe ........ ganasnya anak umi ni ...... main ngan rimau hehehehe
nasib la ade rimau ni temankan irfan main cz umi bz kat dapur tok bah dapat order makan tuk sek men benut ........... makcik2 irfan semua sekolah ....... yang pasti umi perhatikan irfan enjoy jer main ngan rimau tu ........
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. kampung kak nur kt pontian jgk ke..
    kg sy kt teluk kerang n batu 35..
    kg mak n ayah..

    ReplyDelete
  2. hehehehe kalu cam tu raye nanti leh la kite bersua muke hihihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE