Friday, August 7, 2009

:: Mari la Vote Irfan ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 6:48 PM
Salam sayang tuk semua kawan2 bloger umi hehehe .... mari lah sama2 mengundi mohd irfan yg cute MySpacehehehe ...
Cara nak vote senang jer...ikuti langkah2 berikut :
Taip "VOTE B08 untuk irfan dan hantar ke entry ni
mama_aqish....cuma vote di kat entry mama_aqish vote je yang akan dikira.....
Setiap blogger hanya boleh mengundi sekali sajok k....pengundi berhantu yang tak de blog tak akan dikira....
Undi akan di kira start dari 01hb July 2009 - 07hb July 2009
Selamat mengundi semua MySpace
www.tips-fb.com

3 comments:

  1. ihik..gmbr mifzal pun ada gak..tu..jom nur..kita pakat vote..semoga irfan n mifzal ada can menang..hehe

    ReplyDelete
  2. boleh ape salah hehehehe... apa yg penting kerjasama bak pepatah wonderpet huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE