Monday, August 10, 2009

:: Sape Tahu Tolong La ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 8:58 PM
huhuhu...... terlebih dahulu nak minta maaf la cz akan tolong nur hehehehe MySpace...... sebenonyer nur ni nak belajo cam ner nak wat gabung2kan gambo selain photoshop? nur cuba buat kt photobucket tak leh pun hwaaaaaaa MySpace...... sape2 yang tahu tolong la ajarkan .... saya budak baru nak belajo ..... Plzzzzzzzzzzzzzzzzz MySpace
www.tips-fb.com

8 comments:

  1. nur.. klu nak wat gabungan gmbr zana pakai photoscrap je... g kat tenet download je photoscrap...

    klu x boleh wat jugak ym zana.. ok.

    ReplyDelete
  2. kite wat pakai m.power point biasa tu jer..cut n paste gambo, pastu bleh adjust n crob picture ikut sesuka ati la nk crob camna. caranya..klik kt gambo yg tlh di paste tu, pastu g kt format, pastu pilih crob... pastu nk kasi border gambo tu berwarna ikut kesukaan,klik kanan pic tu, pastu pilih format pic... biasa buat kot.. try dulu, kalo takleh gk nnti kite try wat tutorial ek.. :)

    ReplyDelete
  3. time kasih kawan2... nanti nur cube hehehehe... jasamu ku kenang

    ReplyDelete
  4. hmmm yg mama adwan wat dia donlod photoscape... ni link dia...

    http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

    try donlod tgk ek...

    ReplyDelete
  5. samelah kite nur, rina pon reti nak gabungkan gamba2 neh..

    ReplyDelete
  6. ainey lak pakai wondershare scrapbook

    ReplyDelete
  7. nur, kalau nur dah pandai nnti tunjuk ajar rina pulak yer..

    ReplyDelete
  8. boleh tak de masalah... hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE