Saturday, December 5, 2009

SYOKNYA BER BBQ

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 8:19 AM
hARI yANG SANGAT hapening .... uncle farid buat party hehehehehe party bbq jer...
Dengar cite uncle farid nak duk kl lak so mesti la tak jumpe lagi .... uncle farid dh nak ade bb so mesti lanak dekat hehehehe cam ayah irfan la ... pisah balik kg asyik tepon jer ... tu yg buat party .... geng ayah and uncle farid boleh tahan la kuat makan hikhikhik ....
umi lak sibuk siapkan bbq tuk mereka2 yg suke makan hehehehe ....
Alangkah bestnya kalu anty yani pun ade huhuhuhuhu ..... anty yani sihat tak?
oleh kerana anty yani tak de so yg siapkan hidangan umi and anty zura jerrr... anty satu lagi bz ngan baby danish irfan ...
;
;
;
;
;
;
;
;
jom layan gambo yang kawan2 ayah snap ....
saye pulak satu mlm berjaln2 pusing2 kat umah uncle farid nie.... best sgt ... nanti nak suruh ayah cari umah cam nia lah .... leh main basikal depan umah ( basikal tu nanti uncle farid belikan hikhik my besday 25 nie tau ) .......
kalau anty2 semua perasan ... tak de langsung pic ngan umi huhuhuhu ... umi sgt bz memanggang ......

sekian cite saye.... irfan ...
www.tips-fb.com

5 comments:

  1. uuuu bestt nyer nengok makan tu.. rugi yani xdpt join... nak wat camner, BBQ nyer buat ari khamis.. eheheh...
    btw anak wan tu gebu giler ekk.... nama pon samer ngan anak akak kan...

    ReplyDelete
  2. wow meriahnyer majlis bbq ni..makanan pun meriah..bestkan wat majlis2 gini! ^_^

    ReplyDelete
  3. tak tahan tgk asap kepul2 tuh. mmg meriah bbq. kalau bbq semua nak makan kan? menu2 dia mmg sedap. irfan pun busy gak ngalahkan umi ye :)

    ReplyDelete
  4. iryani : mmg syok mlm tu hehehe cz ni kali ke2 buat bbq ngan geng2 shah n farid nie ... akak ingat yani ade dpt la jumpe cz lepas ni entah bila lagi yani n farid nak turun jb hehehehe ... ape pun gokk luck yer...

    mmg gebu ank wan tu hikhik baru nak masuk 3bulan dh 7kg lebih ...

    ReplyDelete
  5. mamalieyna : tu arr rasa nak buat setiap bulan hikhikhik ....

    alyyani : nur mmg bahagian memanggang dari duku huhuhuhuhu ... balik umah je baju kompom bau ... irfan lagi bz dari umi dia hihihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE