Wednesday, December 23, 2009

'Flymas.mobi - as Easy as 1, 2, 3'

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:13 PM
Bismillahirrahmanirrahim .....
Akhir2 nie .... selain tengah syok layan giveaway & contest ... syok jugak klik nuffnang kat blog kawan2 ... dalam klik mengklik tu terjumpe la satu contest yang dianjurkan oleh flymas.mobi ...
Sujujurnya nur & hubby lum pernah lagik naik kapal terbang nie ...hehehehe ... tapi kalau ade rezeki naik kapal free ape salah cuba hikhikhik ...
ok berbalik pasa contest nie ...
Mas telah melancarkan portal untuk mereka membuat tempahan tiket hanya di hujung jari ... iaitu dengan telefon bimbit ... atau mobile phone.
Sebab tulah ... website dia diberi nama
Flymas.mobi nama panjangnya adalah ( Fly + Mas + Mobile).
Dipikir2 betul ke semudah 1,2,3.???????
so tuk buktikan kebenaran nur pun cuba la guna iphone kawan .....
rupanya mmg sgt mudah hehehe ......
sape sangka sungguh ajaib dgn hanya dihujung jari bo terbang mana pun kita nak .....
Cara2nya adalah spt dibawah ..... :
1) yang penting ade hp yg bo akses internet.
2) pastu masuk ke website dia nie http://flymas.mobi
3) than akan kuar imej nie... 4) so kat sini leh la pilih item ape yg kita nak .... nk tempah tiket leh klik book flight ...

5) pastu akan kuar cam nie so bo la kita pilih destinasi yg kita nak gi ....

( same je kalu akses guna komputer )

6) lepas tekan book dia akan beritahu samaada masih ade kekosongan lagik atau tak ..
so far senang kan hehehehehehe ....

7) so kalu nak confirmkan pembelian mereka akan menghantar confirmation flight ngan melalui sms atau email dan membuat pembayaran kredit kad...semuanya boleh dilakukan dgn phone...

Paling syok adiahnya hikhik ..... berbaloi-baloi...


Penerbangan percuma 2 tiket pergi balik ke Sydney Melbourne...atau ke negara2 ASEAN...paling tidak pun dapat terbang ke mana2 tempat di Malaysia...FREE jer...

Lepas buat blog entry tu...eh! Tajuk entrynya ialah

'Flymas.mobi - as Easy as 1, 2, 3'

kemudian...hantarkan email kepada :

flymas.mobi@nuffnang.com

tuliskan nama penuh & permalink blog entry yang telah dibuat....

Okay...pada sesiapa yang nak masuk peraduan ni ...

jgn lupaPeraduan berakhir...

11.59 pm 30 December 2009...

www.tips-fb.com

5 comments:

  1. hehehe... kalu ade rezeki nk gk cuti2 ngan mas hikhik...
    doakan ye

    ReplyDelete
  2. wow menarik sungguh adiahnyer ek..good luck 2 u!

    eh, nak join irfanku sayang tue..26 dateline kan..hehe..last minute kita nak join juge.. ^_^

    ReplyDelete
  3. to mamalieyna: hehehe tq yer wish nye...
    join jgn tak join... tarikh dilanjutkan ke 31 dec 09 hehehe

    ReplyDelete
  4. heheh.. gud luck ye.. bnyk pesaing neh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE