Thursday, December 10, 2009

Irfan & dutch lady

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:51 PM
La nie .... ank umi irfan dah ade air kegemaran ....
dutch lady chocolate .... kasi yg milo tak nak ...
nak yg nie jer... agaknya irfan dh set kt mind dia ....
nak yg tu jer .... hhuhuhu ...

tapi tak pe ayah pun yg ajar irfan minum air nie ...
First time irfan diajar minum air kotak irfan dh bo menyedut air kotak ngan selesa hikhikhik ... sungguh bijak ank umi nie...

meh layan pic irfan yg leka ngan air nyer ...

Sambil tengok iklan horlick
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. alahai kiutnyer irfan sedut air pakai strow...pandai ek...dh tu cekci pulak...aduss.. tergoda auntie...^_^

    ReplyDelete
  2. cute nye dia..

    akil pun suke dutch lady ... mmg susu ke , air kotak ke mmg kasi dutch lady .. mmg sgt sedap

    ReplyDelete
  3. salam...

    Jom jom contest nie..mana tau leh dpt rm free..
    senang jer copy entry yg ader kat link http://zaikulim.blogspot.com/2009/12/contest-hidup-berani-untuk-gagal.html

    dan paste kat blog nie dan linkkan entry korang kat http://denaihati.blogspot.com/2009/12/contest-hidup-berani-untuk-gagal.html

    mudah jer...

    dah buat bagitau zai erk...

    tq

    ReplyDelete
  4. sungguh2 tgh irfan minum air tuh. best la irfan mau minum air dutch lady tu. nia ni pulak tak mau. dutch lady coklat ke, air milo ke dia tak suka. pelik kan?

    ReplyDelete
  5. sori la anty2 sekalian,
    nie la unifom irfan kalu kat umah. hehehehe ....

    kalu pakai baju tak dpt bertahan 5 init pun comotnya macam dh seharian pakai ...

    pas mandi ptg je pakai baju hehehehe .

    ReplyDelete
  6. baguslah tu irfan...

    hairankan? baby baru lahir, perkara pertama yang mereka tahu ialah menghisap susu ibu...
    dah belajar dlm perut agaknya.

    anak akak pun suka minum guna straw. akak rasa lebih mudah, tak tersedak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE