Friday, January 15, 2010

MENARA TAMING SARI

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 4:13 PM
area melaka nie... mmg byk yg antik2 ... dlm we all jalan2 terjumpe satu pakcik nie tengah berehat ngan motor antik dia.... dalam pakcik tu leka berbual ngan tok bah ... irfan & umi amik la pic hehehehe ...
meh tengok irfan di dlm menara taming sari ... you all tahu irfan tak gayat pun hikhik ... mulut dia la yg paling bising dlm tu ... semua dia tunjuk ...


rasanya satu masa dulu kat melaka nie ade kws tuk naik kereta lembu nie... tapi kali nie tak jumpe lak ... yg jumpe kereta patung lembu ... yg penting irfan dpt naik lembu hehehehe ..

www.tips-fb.com

4 comments:

  1. wah..seronoknyer derang jalan2...
    ipan tetap ngan puting kopek dia...
    nanak laa puting kopek tu lagi..x encem la ipannn...hehe

    ReplyDelete
  2. waaa irfan dh sampai menara taming sari lah! arif lum lagi..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. ummi, irfan tak dpt topi ke? hehhe.. rasanya nak naik kete lembu kat area taman buaya tu kan? masih ade lg rasanya..

    ReplyDelete
  4. wah besnye leh gi cuti2 mesia..erm, rina pon nak cuti jugak lah ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE