Monday, June 6, 2011

Pemenang Contest

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 1:26 PM
Assalamualaikum....
Mood time nie : bagi adiah hehehe

Terlebih dulu mohon maaf ye diatas kelewatan umumkan pemenang...
al-maklum la... umi yg bz hahahaha...
ok lah setelah ditapis dan berbincang.. para juri telah pun membuat keputusan...

Peserta yg paling cute with romper&tight adalah
adik Qaleesya Amani Binti Shaikh Munasar Ramazan


Tempat ke-2
Adik Dania Alisha Binti Aimaduddin

Tempat ke-3
Adik Alisha
Tahniah kepada pemenang.....

Kepada ibu2 pemenang U all kene buat 3 perkara sebelum nur send adiah ye....

1. Buat 1 n3 tentang kemenangan ni di blog personal ye (bukan blog contest je)
dlm n3 u all di beri peluang memilih 1 perserta dr 46 peserta yg uall rasa cute dan patut dpt adiah.

2. tinggalkan link n3 uall ttg kemenangan ni di sini ye..

3. pls email nur
nama ibu
alamat
no tel
umur ank
ke e-mail nurshah80@gmail.com
tuk penghantaran adiah...

Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

14 comments:

  1. Ya Allah...mcm tak percaya je...Terkejut tgk muka bby Qaleesya dpt tempat pertama...
    Alhamdulillah, bersyukur sgt2...
    Thanks kpd penganjur...
    Tahniah kepada pemenang2 yg lain...

    ReplyDelete
  2. Ya Allah...mcm tak percaya je...
    Terkejut mama Qaleesya...

    Apa2 pun Alhamdulillah sbb Qaleesya Amani dpt tmpat pertama...
    Thanks kpd penganjur dan tahniah kepada pemenang2 yg lain...

    ReplyDelete
  3. @Herda Idayu alhamdulillah... rezeki qaleesya... jgn lupe buat 3 step tu ye..

    tq

    ReplyDelete
  4. OK...Baru nak buat...tp boleh ke pilih anak sendiri...?

    ReplyDelete
  5. @Herda Idayuank sendiri?????????????
    kalau bo bg la yg lain hehehe

    ReplyDelete
  6. ok...saje gurau...hehehe
    thanks

    ReplyDelete
  7. tahniah utk dania..comei!!

    ReplyDelete
  8. salam

    id: mayanabilla (Mama Qaleesya Amani)
    url:http://mayanabilla.blogspot.com/2011/06/pemenang-anakku-cute-with-romper-baby.html

    TQVM

    ReplyDelete
  9. terima kasih pilih dania.. ni entri kemenangan :)

    http://mamiuyun.blogspot.com/2011/06/dania-menang-tempat-ke-2.html

    ReplyDelete
  10. yeay.. dah siap entry..

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/06/menang-anakku-cute-with-romper-contest.html

    TQVM

    ReplyDelete
  11. tahniah pada baby2 yang menang.. cumel lah.. pada mak baby gak, tahniah yerk..

    jom asah bakat berpantun di sini

    ReplyDelete
  12. tahniah pada pemenang...apa2 pun happy dapat senarai dalam peserta pilihan...tq kepada penganjur :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE