Friday, June 10, 2011

Kelebihan berkawan...

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 1:20 PM
Assalamualaikum..
mood time nie: santai...

N3 kali ni ttg ank bujang kesayangan umi... mohd irfan hazim....
tuk pengetahuan semua... abg irfan dh jarang pakai pempers... pakai time nak tido n jalan je... kalau kt umah dh tak pakai...
nak buang air besar ir kecik mesti masuk bilik air... so skrg pintu bilik air kene sentiasa tutup..
takut irfan masuk senyap2.... skrg makin riuh umah... cz astik dgr...
umiiiii nak cing.... umiiii nak yak... umiii angan kotor... umiii nak andi... hehehehe
Abg irfan yg semakin byk ragam .... seronok gak la melayan... kadang stress gak hikhikhik
pic atas ni actually abg irfan main ngan mak su jiha.... oleh krn mak su seksi so pic mak su ditapis hahahaa... nampak la irfan main seng sorang.... umi kuarkan livina supaya irfan bo main ngan selesa....
pic atas ni lak irfan main ngan ank doc depan hehehhe.... ank2 doc nie.... doc ni banyak bantu umi n ayah kalau ank2 umi tak sihat... gi je klinik dia.. layanan 1st class hehehehe... nampak meriah kan kalau ade rami budak2 main depan umah hehehe... tak sempat pun kuarkan kete diaorg dh sibuk nak main so tak dpt la kuarkan kete...
apepun diaorg enjoy je main ngan abg irfan.. cz irfan sgt peramah n mudah mesra kawan hehehe MySpace
yg penting irfan tak pakai pempers time semua nie...

Umi sayang ank umi....

Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

1 comment:

  1. anak kak zu pun dulu susah gak nak train tak pakai pampers, bila baby sitter ajarkan (adoiii malunya) baru dah pandai nak kencing ke bilik air. cuma berak je dia suka dlm pampers, dah ajar ke bilik air taknak juga keluar2...mcm manatu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE