Thursday, June 23, 2011

NAk Carik Blog List baru

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 1:35 PM
Assalamualaikum...
Mood time ni: santai2

Jutaan terima kasih kepada yg sentiasa sudi jadi pengunjung n kawan umi.... terima kasih kerana berkongsi pengalaman ngan umi... walaupun kita tak pernah jumpe tapi terasa kite dekat hehehe...

Ape pun umi tahu tak ramai yg tinggalkan jejak huhuhuhu... so yg tinggal jejak telah pun dibalas jejaknye hikhikhik...

Blogwalking tetap blog walking... Tapi la ni umi nak carik blog list baru... tujuan? kenapa????

1. yg ade dlm senarai blog list wajib umi ari2 baca n3 dia hehehehe
2. yg layak jadi blog list adalah mereka yg rajin komen kt blog umi ni hehehehe
3. bo la lebih rapat ngan kawan2 yg ade dlm blog list...
4. yg rajin singgah pun layak hehhehehe
5. yg rasa nak nur singgah ari2 ke blog dia ...

blog nurshahfamily ni ak la glamor mana... cuma rasa tenang kalau dpt baca pengalaman or cerita2 u all....
kalau u all rasa nk ade dlm blog list nur tinggalkan komen ye hehehe...

tinggalkan link dlm kmen ye...
senang nk masukkan dlm list

mekasih
wassalam...

Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. suka baca blog kak nursya nih... hehe... walaupon saya slalu jadi silent reader ja...

    ReplyDelete
  2. dah lame tak singgah sini..maklumlah, sejak² ngandung ni mmg tak boleh nak buka blog langsung..kadang² dapat bace je, nak komen tak boleh..

    ReplyDelete
  3. @r|nA @ ja|j|na hehehehe ok la tu yg penting singgah..... tak la terputus hubungan maya ni hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE