Tuesday, May 10, 2011

Tak berapa nak sihat

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 4:48 PM
Assalamualaikum....

mood time nie: tak sihat

Entah kenapa akhir2 ni rasa tak berapa nak sedap la badan nie.... pening pala makin menjadi2... minyak kapak dh sebotol abis huhuhu.... nak telan panadol menyusu aleesya lak so kene la had kan sikit....
selera makan masih ade cuma kengkadang rasa nak terkeluar balik.... tapi lum ade la yg kuar hehehehe....

antara faktor yg mungkin jd begini :
tido tak tentu masa...

penyelesaian :
mungkin nur nak kene makan supliment kot.. ye la ada 2 ank kecik yg rajin bangun mlm... siang lak tak dpt nak tido... urus 2 ank yg masih kecik and mr hubby...

la ni nur masih lagi makan jamu sendayu tinggi yg ammy 60hari... lum abis lagi pun cz kemarin lambat makan jamu....

ada sape2 bo bg advise?
harap sgt semua ni berakhir so bo la tumpu perhatian jaga 2 bujang n 1 ank dara kt umah nie ngan happy n sihat... heehhehehe

tq

Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

12 comments:

  1. sian nur, take rest & hope get well soon dear

    ReplyDelete
  2. ALAHAI, PAHAM2. BILA TAK CUKUP TIDO TU LA JD NYE. TAK PASTI ADA SUPPLEMENT KE TAK. TP YG PALING MUJARAB CUKUP KAN REHAT. HUHU.. TAK PE NUR, KEJAP JE NANTI ANAK2 DAH BESAR AND DAH SENANG JAGA. TAK CARE :)

    ReplyDelete
  3. salam... saya pun ada 3 hero small2.. alhamdulillah, sihat.. :) nk try nano cream ? 3in1, kecantikan, kesihatan, keintiman.. klu berminat, leh la mail saya... :)

    ReplyDelete
  4. alamak kak tak da pengalaman la..kesian akak..yela kita nak makan ape2 kena fikir bby yang masih breastfeeding kan...take care kak..sebab cuaca panas kot

    ReplyDelete
  5. atieyz: kalau bo dpt semua tu nak gak cuba hehehe...

    hawa: agaknyer la kan... tapi cuaca la ni mmg panas kan

    ReplyDelete
  6. sian nur..hope cepat baik ye...nak bg suggestion taktau jugak sbb eina sndiri tak ambik apa2 suplement, tp kalau dah ber anak dua sok, mgkn jd cam nur jugak,,hu~

    ReplyDelete
  7. cian dier..

    thanx sudi BW to my belog

    ReplyDelete
  8. hi dear...hopefully cpt sembuh.
    mama pun kekadang rse letih sgt maybe cuaca x menentu...even mama ade sorng jer ank but im still x dpt nk managed dgn btul coz mama ist time jd seorng mama..huhu.
    mama suggest cube umi mnum cocoa collagen power plus.insyallh bler mnum bdn x letih..mama pun bru try mnum.mber yg suggest...

    ReplyDelete
  9. babyrayyan: hi... cocoa collagen power plus? hehehe insyallah nur akan cuba .. la ni nk abiskan endayu tinggi dulu... mekasih ye

    ReplyDelete
  10. Nur masih menyusu? ada yg kata, sendayu tinggi tak sesuai utk ibu menyusu... cocoa collagen pun sama.. klu nur ada facebook, add saya, boleh? nti saya add masuk group kumpulan ibu menyusu... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE