Thursday, May 5, 2011

Bercukur .....

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 3:02 PM
Mood time nie: santai

Setelah sekian lama ditangguh... akhirnya ayah berkesempatan tuk cukur rambut aleesya... kalau time irfan 7 hari dh botak hehehe MySpace
meh tengok gelagak ank dara umi kene botak...

tak nangis cuma ek ek ek ek je sikit... cz rambut ditarik2 hahahaha.. rambut aleesya ni lebat n panjang so kene la gunting dulu sebelum cukur...
masih ok hehehe good gurl MySpace
pic mencukur tak dpt disnap cz tak cukup tangan hehehe MySpace

kini aleesya...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Wajah baru aleesya...
tetap cute kan MySpace


Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

11 comments:

  1. dh jd dak montak ler.. but still cute

    ReplyDelete
  2. cutenyee~ muaaah ceket...! hee..kena tatap aleesya selalu ni, mana tau, terkenan, dpt gegirl nnti..hee~

    ReplyDelete
  3. Anak kita sebaya ke?Saya pun baby girl jugak tapi tak cukur pun rambutnya....

    ReplyDelete
  4. nanges ke dia kak waktu cukur? hehe...aleesya dan botak..cumil :) awe kak waktu kecik awe tak da rambut sangat..hehe :)

    ReplyDelete
  5. mamalieyna: selalu2 la singgah sini hehehe ... mana tahu bo lekat aura aleesya hehehe..

    ibu cute: sebaya ke? aleesya 27 feb 2011... hubby ckp rambut kene cukur.. rambut sakit katenye.

    ReplyDelete
  6. wah dh botak aleesya yekk...huhu..maintain cute

    ReplyDelete
  7. comeynyer..baik ekk.diam jer..dua2 anak ku x pernah bercukur coz x dak rambut..kuikui..smpai la niesi adik masih x cukup rambut wpon dh nak 2 thn dh..

    ReplyDelete
  8. comelnya la... geram je tgk..hihii... alisha time cukur kepala ni, saya siap ambik video lagi.. nak bagi dia tgk bla dh besar nanti.. hahha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE