Friday, May 27, 2011

Rumah dh Siap 95%

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 1:46 PM
Assalamualaikum Semua....
Mood time nie...: santai

beberaa hari lepas nur ade buat n3 tentang rumah baru... ramai gak yg tertanye2 dan ucap tahniah cz ade rumah baru...
Actually maksud nur rumah baru adalah rumah blog ni ha.... jeles la singgah blog org cantik menarik meletop hehehehehe....
nur nak gak nampak menarik.. sekurang2nya kawan2 tak bosan nk dtg lagi hehehehe...
ok memula nak memperkenalkan org yg bertanggungjawab diatas semua design rumah baru... oh ye rumah ni baru 95% siap... al-maklum la adik ni study lagi... tapi kalau kene ngan masa sehari je dia bo siap design...

ALWANPELANGI

adik alfi ni sgt senang berurusan ngan dia.... Terima kasih ngan hasil yg sgt best...
kepada yg nak merasa ke kreatiffan adik ni... clik je alwanpelangi tu ye...
dijamin puas hati...

ok... u all pun tahu... bawah ni rumah lama nur hahahahaha

Seperti yg u all dh nampak... kt bawah ni hasil selepas dapat sentuhan adik alfi..
ok tak u all .... simple je tapi mendalam maksudnyer...

lagi satu bonus dr Adik Alfi....
watermark nurshahfamily..... nur sgt suke hahahaha
cz dh lama sgt carik lum ade yg berkenan...
rekaan watermark ni Adik Alfi yg lukis tau...
kreatif sgt...
irfan yg nampak sgt ceria...
aleesya yg sedap dibuai mimpi..
ayah yg mithali....
umi yg sgt happy ngan keluarga nie...
Terima kasih sekali lagi tuk Alwanpelangi...
Walaupun ade 5% lagi siap tapi hasilnyer tetap menarik hehehe

ok lah...
assalamualaikum

Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. sangat menarik...siap dgn watermark sekali. teringin la pulak watermark tuuuu

    ReplyDelete
  2. @zuwaidah
    hehehe kalau nak dia lukiskan ym or email je...

    ReplyDelete
  3. actually sy pun berkenan dgn watermark awk tu.. hihii

    ReplyDelete
  4. @IntaNBerliaNkalau berkenan bo la mintak adik alfi buatkan 1 tuk ur family hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE