Sunday, May 8, 2011

Selamat Hari Ibu Semua

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 9:21 AM


SELAMAT HARI IBU.....
AKAK SAAAAAYANG SGT KAT MAMA...
TERIMA KASIH NGAN SEMUA YG MAMA DH BUAT TUK AKAK...

Tahun ni merupakan tahun ke 3 nur bergelar ibu ( umi )... syukur yg teramat sangat... kerana diberi kesempatan dan kudrat tuk melahirkan 2 cahayamata yg sgt cute dimata umi...
mohammad irfan hazim
& nur aleesya qaisara
*
*
*
*

apapun nur nak gak mengucapkan selamat HAri ibu pada ibu2 yg sgt hot di mata nur hehehe... you all mmg best... terima kasih ngan semua cerita yg kita kongsi selama nie...
actually ramai lagi tapi umi tak dpt carik pic la huhuhu.. maaf ye..


TUK SEMUA IBU2 DILUAR SANA...
RENUNG2KAN LAH...
Semoga kita saling mendoakan yg terbaik tuk keluarga masing2....
Ibu engkau la permata hati..
Ibu engkau la ratu hati...
Ibu mengubat segala duka...
Ibu engkau lah satu tiada ganti...

Kite lah kekuatan suami dan anak2....
so kuatkan lah hati mu ibu tuk mereka....
berpaut dihati mu....
.................. AMIN ...............


Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

8 comments:

  1. as salam nur. so sweet buat kan tu. terharu. happy mother's day utk nur jugak. moga kita jd mama yg terbaik utk anak2 kita ye. amin... :)

    ReplyDelete
  2. WAH NUR...
    TQ.. SGT2 TERHARU:-)

    SELAMAT HARI IBU UTK NUR JUGAK...
    KITA SEMUA MMG HEBAT KRN DIBERIKAN KESEMPATAN UTK BGELAR IBU.

    ReplyDelete
  3. selamat hari ibu juga..
    untuk semua ibu2 di dunia

    ReplyDelete
  4. selamat hari umi...coz irfan n aleesya x panggil ibu tapi umi... :)

    ReplyDelete
  5. nur, selmat hari ibu juga.. celebrate kat mana? semoga dapat mendidik anak menjadi anak2 yang soleh dan solehah.. amiin.. :-)

    ReplyDelete
  6. alyyani: aminnnnn

    nana: tuk awk gak yer

    ReplyDelete
  7. episod kasih: hehehhe ye la kan... mekasih...

    mamaraisya: mekasih ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE