Thursday, June 24, 2010

langkawi part 2

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:20 PM
Assalamualaikum.... We all sampai langkawi tepat kul 8mlm... sampai je terus tuju ke tpt kete yg nak disewa.... dpt kete balik umah lak hehehe.... aktivity mlm tu cuma dinner jer... tak de ape yg istimewa pun mkn ke sana... maybe lum jumpe kot huhuhuhu
Aktiviti hari berikutnyer.... dlm perancangan ari ni nka gi cable car, under water world n shoping ape yg patut.... disebabkan di langkawi tak byk tpt wifi so susah la umi nak transfer wit ayah yg pada umi huhuhuhu....
Kini we all menuju ke cable car
take pic dulu hehehe.... itu wajib dlm agenda setiap hari ... teruje sgt tgk cable car dr jauh..... sampai je kul 11.30pg.. org punye la ramai perhhhh maybe 3 jam lagi baru dpt naik.... so rancangan diubah.... we all gi hoping island.... terus buat apoitment kul 2pm..
Naik bot ngan macam2 perasaan dlm hati huhuhuhu..... irfan cam biasa mesti ngan umi.... sebelah pegang irfan.. sebelah pegang bot....
Destinasi pertama Dayang Bunting....
Irfan dh start berposing... atas batu pun bo hehehehe... memula kaki je masuk air..... pastu umi, ayah & irfan masuk sekali hehehe.. we all main air tpt kanak2 hahahaha.... alasannyer irfan je la rrr..
Destinasi ke2 bg makan helang huhuhuhu.... laju je dia sambar makanan... nak snap pic pun tak dpt.. tapi mmg banyak helang kt sini... helang simbolik langkawi kan hehehe
bersambung...............
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. langkawi memang best ;) me dh 3 kali pegi langkawi tp belum sempat island hopping tu..

    ReplyDelete
  2. mama zharfan...: hehehe actually hoping island tu tak de dlm list hahhaha... tergoda time tunggu feri kt perlis u ha.... tp mmg syok... paling best kt dayang bunting ...

    ReplyDelete
  3. bestnyer gi langkawi.. me belum sampai lagi la.. bajet x cukup2..ehhehe

    ReplyDelete
  4. mrs pooh : hehee mmg best kalau gi holiday ngan family ... release la sikit beban kt kepala hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE