Thursday, April 14, 2011

Giveaway .. giveaway

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 7:43 PM
Assalamualaikum kengkawan....

Dah lama rasanya tak buat giveaway kat blog ni kan huhuhuhu....
Ada gak la terpikir nak anjurkan giveaway or contest ...

la ni pun tengah duk pikir2 giveaway ape ek yg nak dibuat...????????????
apapun dlm masa terdekat ni akan ade giveaway dr blog nur nie hehehe
kalau ade yg nak menyumbang idea bo je hehhe...
so banyak la pilihan...
ada idea cite je kt komen ye...

kepada yg nak jadi penaja sila la ym or email nur ye..
nur_s80@yahoo.com.my


Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE