Sunday, November 8, 2009

RUTIN HARIAN

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:51 PM
Seperti kebiasaannya..... irfan akan bangun pagi kul 7pg....MySpace dpt dengar lagu alif ba ta..... minum susu, main baldi jap hehhehe.... pastu tido lagi..... ha ni la rupa irfan bangun tido kali ke-2.... turun je buai terus mengadap komputer ajaib nie..... mana tak ajaib tak pernah turn off langsung.....hehehehe MySpace
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. wah, cam org besar, bangun pagi terus ngadap computer tuh. main baldi? suka sgt dgn baldi ni. heheh..

    ReplyDelete
  2. amboi cekcinyer irfan..tido tak pakai baju ee, panas ke..patut la suka ngan baldi..hehe..ada kaitan ke ?...suka hati jek!
    *uitt tak melatop ke komputer on 24 hours.. huhu..

    ReplyDelete
  3. ipann...comelnyer cyg cik t...rindulah kat ipan..dah biglah dia skg ea...muahhh

    ReplyDelete
  4. alyyani : irfan ni dr kecik tak suke mainan yg dibeli heran tul la... main jap je dah tak nak.. tapi kalau kasi plastik, kotak, hp, baldi hehehe suke la dia hahahaha... mmg pelik irfan nie... jimat ayah dia.

    ReplyDelete
  5. mamalieyna : irfan kalau siang mmg jarang pakai baju nyenyak dia tido... kaitan ada kot hahahah (serasi).. o far lum pernah meletup lagik hehehe... padahal komputer tua jer cpu pun xpakai baju....

    ReplyDelete
  6. cik ti : bila nak balik kg cuti hehehe ipan pun asyik masuk bilik cik ti je huhuhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE