Saturday, October 3, 2009

:: Raye Part 3 ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 1:41 PM
Time ni dalam perjalanan beraye ke umah buyut2 irfan.
mmg acara keluarga umi hari raye ni gerak ramai2 gi umah2 buyut yg masih ada. bukan ape takut tak kenal sedara nanti.
sebelum2 ni umi pegi mesti ngan tok bah. kali ni umi yg bawa adik2 umi gi menziarah umah buyut2 irfan. actually time ni ade 8 kete kat depan semua adik beradik nenek2 irfan ade ( adik beradik nenek irfan ade 11 org).
ade gak yg tak dpt join cz beraye umah mertua dan ade yg dh jadi org penting dihari raye so tak leh la tinggalkan umah cam tok bah.
Bagusnya anak umi ni kan..... ngantuk pun tak meragam ... kete bergerak tido .. kete berenti nak ikut ayah .... so senang la umi nak borak ngan tn2 umah.
cuma kalu mlm la tido tak lena cz penat ....mana taknya hari raye pertama je dr pagi ke ptg beraye..... tu pun nasib ayah irfan ni sesama jaga irfan ... tak la umi sorang je yg terjaga ...
terima kasih bang.
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. aduyai sian nye irfan . dok tido celah2 beg .. tu sure ngntuk sgt2 tu

    ReplyDelete
  2. hehehe sebenonye ipan ni x tido .... berlakon jer.. umi sok tido dia tutup mata pas snap bgn balik huhuhu

    ReplyDelete
  3. alaa.. comel tul adik irfan ni.. mmg senang tido.. kepenatn berjln raya la tu...

    ReplyDelete
  4. Amboi ramainye rombongan raya..pasti meriah sesangat kan..best2x.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE