Friday, October 16, 2009

:: Masuk University Lagik Part 1 ::

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 8:58 AM
Salam semua,
Baru2 ni nur ada dapat pesanan satay sebanyak 10 ribu cucuk...... kat UTHM batu pahat. Pada mulanya permintaan 30 ribu tapi umi tak sanggup cz majlis tak sampai 2 minggu je lagi, mengenangkan lambat kompom so stok tak cukup cz customer yg dh kompom order tahun ni je dh nak lebih dr 15ribu cucuk....huhuhu .... tapi umi tetap bersyukur cz rezeki keluarga umi masih ada....
Hehehehe... majlis lum mula mkn tapi dh ramai yg tunggu kat tepi gerai ..... mmg kalau bau satay... tak dpt nak ditahan2 kan? hahahahaha

Orang kuat Puteri Catering hehehehe .... Adik2 umi nie la yang selalu membantu .... pekerja bank bakar satay wakakakaka...


Umi pun tak melepaskan peluang tuk membantu.... umi ni special ckit..... kalau event besar je umi tolong hehehe...
Irfan pun tak ketinggalan tuk membantu tok bah memeriuhkan suasana di UTHM..... bagus anak umi ni ek.... tak meragam pun sepanjang majlis dijalankan ..... tq to mak chu cz jaga irfan hehehehe ..... cz umi bz kipas satay....
www.tips-fb.com

5 comments:

  1. ohhh umi nur ni terer wat sate ker... besh nyeeeee

    ReplyDelete
  2. aik..umah bercat baru nmpak kak nur.
    hehhe..wah sedaknye sate kak nor..bnyak tempahan tu..teringin nak rasa..bole pos tak??hehehe

    ReplyDelete
  3. waa besar jugak bisnes satey..mmg satey sntiasa jd kegemaran ramai kan.. :)..

    ReplyDelete
  4. heheheh tq la..... nati kalau bila2 ade rezeki nur nak kumpul semua kwn bloger... kita mkn satay hehehe..... jgn tak dtg lak nanti.... doa2kan la yer ... kalau nk pos yg frozen bo la hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE