Saturday, October 20, 2012

N3 ke-2 tuk bulan ni hahaha

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 2:33 PM
Alhamdulillah masih diberi kesempatan update blog ni heehe...
sibuk sibuk sibuk.... tu je akan alasannya huhuhu... macam dh tak bo pakai la alasan tu... tapi tak pe... umi akan usahakan update blog ni... tuk ank2 umi baca nanti... 
ari ni umi nak update pic lama nie... 
gelagat ank2 umi time bangun pagi... abg irfan masih bo posing hehehe... aleesya lak ngaruk time ni cz demam nak tumbuh gigi baru... apa2 pun tetap cergas cam biasa kalu time bermain ngan abg...

Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE