Thursday, May 17, 2012

Jom Mancing ikan Kolam ...

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 11:10 AM
Alhamdulillah... ada gak la kesempatan tuk update blog nie .... kalau tak carik masa bo bersarang blog ni hehehhee...
So apa khabar kawan2 ssemua... walaupun umi sedar la ni tak ramai yg nak singgah .. almaklum la story tak banyak hahaha tak cam mula2 berblog dulu... teruja gitu nak update blog...
La ni sgt2 bz.. walaupun nur ni suri rumah sepenuh masa... tapi ttp bz... aleesya n abg irfan dh cukup buat umi bz hahahaha.. tapi tak pe umi happy... alhamdulillah gak perniagaan sekarang semakin memberangsangkan... tak banyak pun tetap ada rezeki kami sekeluarga...

ok la membebel lak... nak cite mancing ikan kolam nie...
actually we all tak la gi mancing hehehehe.. tak kuasa nak join ayah mancing ngan ank2 yg sgt2 baik... mr hubby nak survey je.. kalau ada ikan besar naik nak la dia join pemancing yg lain...
Oleh kerana ikan kecik yg naik so mr hubby xnak mancing... selamat tarik nafas lega( dlm hati hehehehe)
Abg irfan yg tak reti senyum hahahaha... macam dipaksa senyum lak.. tapi cam tu la kalau irfan senyum kihkihkih...
Aleesya dpt duduk ngan ayah time drive sgt2 la dia suke... tersengeh je sepanjang jalan...
Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE