Friday, May 18, 2012

Cara tenangkan fikiran...

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 10:34 AM
N3 ni telah pun di jadualkan... mlm je bo update ngan tenang hehehe cz hubby ada..
 
Masing2 ada cara tersendiri tuk tenangkan fikiran yg kian kusut.... huhuhuhu... time kusut tu macam2 rasa timbul... nak nangis pun ada...
Nak dijadikan cerita... nur dr dulu ( single ) rutin kalau tak de kuliah hujung minggu mesti balik kampung... dah jadi satu kemestian... sampai sekarang ni... hujung minggu mesti kat kg... tak kira la kg sendiri or mertua... tetap happy...
stress bekerja nur lebih suka balik kg... daripada gi holiday jauh2....
Rutin dr dulu ari sabtu mesti gi niaga... jual satay hehehe... kalau gi pasr gudang ni wajib bertiga cz sgt2 bz...
Tugas nur adalah kipas satay hahahaha.... dari kul 7 sampai kul 9 kipas tak berenti... nak di pendekkan cerita selagi satay tak abis di bakar... bayangkan la hampir 2000 cucuk dlm 2 jam ... hebat tak hahaha... adik nur lak dia bahagian depan... tukang bungkus yg org dah order... mama lak checkout... kebanyakkan byr ngan mama... cz umi sibuk mengipas... adik sibuk membungkus...
tapi kali ni mama tak ikut so tukar tugas... nur bungkus n kipas... adik casheir dan adik laki mengipas sahaja hehehe
Pic ni diambil time baru pas solat subuh kt pusat bandar... area kul 6.45pagi.. siap susuh posing la jap
Ni hasil niaga kami time ni dah kul 9pagi... time bz tadi tak ingat semua masalah... walaupun bz tapi fikiran n hati kami tenang...
Pic ni diambil thn lepas... mmg susah nak snap pic time niaga cz langsung tak berkesempatan... ni curik2 je hehehe

macammana u all tenangkan fikiran dan hati dari tekanan??????
Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE