Friday, July 1, 2011

KECEWA "ASTRO NAIK HARGA"

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 1:09 PM
Assalamualaikum....
Mood time nie: kecewa yg amat sangat

Baru2 ni banyak kite dengar astra nak naik harge... ramai gak yg membantah.. tapi....
astro tetap naikkan harga... bo tahan gak la banyaknya... dr rm49.95 ke rm55.95....
bagi nur ni sangat la membebankan... walaupun bg u all tak banyak bg nur sgt la banyak... setahun rm72.. banyak bo dibeli ngan amount tu...

Agak2 u all la kan.. berapa gaji yg cukup tuk menyara keluarga sekarang nie?
masih ade balance ke tuk buat simpanan?
rasa tertindas tak ngan keadaan sekarang?MySpace

tepuk dada tanya la poket sendiri huhuhu MySpace

Serba salah sebenonyer.... nak niaga.. amik brg dr luar memula ok... tibe brg dh banyak masuk.. kastam kacau.. itu la ni lah.. byr tu byr ni... tak ikut saje je tahan brg lama2..

kadang kecewa sgt ngan kerajaan... tgk berita cite tolong rakyat...tapi...
tak rasa pun ditolong...ape pun tetap ku gagahi gak perjalanan hidup.... tertindas sungguh ngan keadaan sekarang nie...

ini hanya lah luahan hati semata-mata MySpace


wassalam

Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

10 comments:

  1. rakyat didahulukan utk dikenakan..benci kan..semua nak naik..gaji je x naik..mencik lagi..

    ReplyDelete
  2. astro ni makin melampau..aritu naik tax pun x bgtau..tiba2 je tgk bil dh naik..ni naik lagi....geram kan...

    ReplyDelete
  3. mmg menyakitkan ati
    saya dah terminate dah

    ReplyDelete
  4. @Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Wan Ainey YE LA KAN... JGN KATE GAJI NAIK.. MAKIN KURANG ADE LA... SKOP LAK MAKIN BYK

    ReplyDelete
  5. @fieda MAKIN MENJADI2.. MENTANG2 LA TAK DE SAINGAN

    ReplyDelete
  6. @Nana NAK POTONG PUN TAK KISAH... NAK BYR? TAK DE MAKNA NYER

    ReplyDelete
  7. nk terminate jgk cma mls nk kol customer srvisnye...

    ReplyDelete
  8. Dia [astro] tau hanya dia satu-satunya.. sebab tu dia boleh+berani naikkan harga pasal pengguna takde pilihan selain dia..

    Boikot tak bayar bil 3 bulan seperti yang dicadangkan tu okey jugak, tapi kalu terminate terus lagi elok.

    Sekarang ni bukan takde option lain. Cuba tengok pake unifi.. Walaupun tak sehebat astro tapi fungsinya lebih okey lagi.. Kalau setakat nak tengok filem..., beli CD je.. Boleh tengok sampai lebam! :)

    ReplyDelete
  9. @Mrs Nury bo dipertimnangkan... or kita ramai2 send surat ngan tv3 suruh naikkan kualiti n tambah siaran.. terutama tuk pembelajaran n hiburan ank2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE