Tuesday, July 19, 2011

Dipermainkan dengan CIMB Click

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 1:35 PM
Assalamualaikum....
Mood time ni: tahan tension hehehehe

Nak dijadikan cerita.... setiap kali bukak cimb clik ni ade je suruh collect stamp n tebus adiah....
yg peliknyer tak de lak kat mana2 tuk kita klik setiap kali buat transaction....
kemarin top up.... tetiba ade kuar satu pic dia ajak main game.... main punya main.... dpt la 1 stem... yg peliknyer.... ni lah kali pertama ade kuar pic tu.... selama ni tak de pun....
yg buat tension... tadi la... ade lagi kuar pic main game tu.... tapi entah la klik ape pun tak mendatangkan hasil.... klik duit tak de point... klik sotong tu pun tak de point.... pelik tul la... jadi tension lak... konon nak bg habuan cz banyak pakai khidmat dia...
tapi................................................................
so ni je la yg nur baru dpt....
1 stamp....

harus tingkatkan usaha nie huhuhu

Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

1 comment:

  1. Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

    http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

    tq . hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE