Saturday, September 4, 2010

Salam Aidilfitri.....

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:07 PM 6 comments
Salam Aidilfitri tuk semua kawan2....
mlm nie umi and irfan dah nak balik kampung...... cz umi dh cuti hehehe.... tinggal la ayah sengsorang kt jb sampai ari rabu.....

Apepun nur nak mohon ampun dan maaf seandai selama kita berkawan maya ni ade tersinggung ngan nur huhuhu... harap2 tak de la.... semoga raya tahun ni akan lebih bermakna dr thn2 yg sebelumnya....

Balik je raya nanti nak kemas umah lak tuk berpindah hehehe...... so thn ni tak dpt la nak buat open house tuk semua kawan2.... thn depan kompom ade....
www.tips-fb.com

Thursday, September 2, 2010

berbuke puasa irfan vs sofia.....

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 8:02 PM 2 comments
salam semua...
Selama umi kenal ayah irfan nie... jarang sgt we all amik set bufet ramadhan.... ni pun mengenangkan nak jumpe sofia and yani je hehehehe.... kalau tak pikir byk kali gak hahaha...
You all nampak tak muke sofia tu????? huhuhu nak nagis jer.... agaknyer tul la shah kate... 2nd bb dia ni gurl heehee... shah pegang ok lak dia huhuhu...
ini lah mummy sofia... yani hehehe... akhirnyer berjumpe gak kite ye... 2 thn sekali hahahaha...
ini lah ahli forum mlm berbuke kami.....

www.tips-fb.com

shoping time....

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:10 PM 2 comments
salam tuk semua....
mood raye dah sampai hehehe.... actualyy we all ni shoping ari2 hahahaha..... tapi jgn la salah anggap... we all ni jalan2 jer.. ae yg berkenan br beli... kali ni kt jusco... entah la kali ke berapa shoping main2 hehehe....
kali ni we all shoping baju irfan jer... kt jusco dpt la 3 pasang tuk irfan... umi tak beli tuk raye pun... tuk basahan rumah jer... ayah lak cuma layan kerenah irfan n pilih bj irfan... umi nie tak reti pilih2 baju nie...
jom layan pic irfan.... yg tak penat2 berjalan... umi & ayah yg lepak...
dudukkan irfan dlm nie... rehat la sikit hehehe.. irfan tak pose ye????
La ni irfan dh tak nak duk depan.... suke lepak kt belakang.... nak tpt duduk sendiri... so umi duk sebelah jer... ayah jd driver kami hahahaha....
Yg ni kat uo kotaraya.... cari baju ayah.... waluapun dh seharian berjalan... bateri irfan tetap masih kuat... huhuhuhu... seisi kejar mengejar saje ngan irfan nie.... last2 carik port kt belakang2 tu duduk jap....
sekian shoping ari ni...

www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE