Thursday, September 2, 2010

berbuke puasa irfan vs sofia.....

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 8:02 PM
salam semua...
Selama umi kenal ayah irfan nie... jarang sgt we all amik set bufet ramadhan.... ni pun mengenangkan nak jumpe sofia and yani je hehehehe.... kalau tak pikir byk kali gak hahaha...
You all nampak tak muke sofia tu????? huhuhu nak nagis jer.... agaknyer tul la shah kate... 2nd bb dia ni gurl heehee... shah pegang ok lak dia huhuhu...
ini lah mummy sofia... yani hehehe... akhirnyer berjumpe gak kite ye... 2 thn sekali hahahaha...
ini lah ahli forum mlm berbuke kami.....

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Amin..
    moga termakbul doa akak nk dpt bb gurl...

    tu la selalu baca blog jer kn..
    1st time jumpe akak pon sebelom ipan lahir lg.. gile lame kn..
    next time yani trun sana kite wat gathering mcm nie lagi ekk..

    ReplyDelete
  2. hehehehe... akak ok jer... biasa pun kalau jumpe asyik farid sorang jer huhuhuhu... sekali sekala ade yani best gak ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE