Saturday, September 4, 2010

Salam Aidilfitri.....

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:07 PM
Salam Aidilfitri tuk semua kawan2....
mlm nie umi and irfan dah nak balik kampung...... cz umi dh cuti hehehe.... tinggal la ayah sengsorang kt jb sampai ari rabu.....

Apepun nur nak mohon ampun dan maaf seandai selama kita berkawan maya ni ade tersinggung ngan nur huhuhu... harap2 tak de la.... semoga raya tahun ni akan lebih bermakna dr thn2 yg sebelumnya....

Balik je raya nanti nak kemas umah lak tuk berpindah hehehe...... so thn ni tak dpt la nak buat open house tuk semua kawan2.... thn depan kompom ade....
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. wahhhh...sudah berkampung!!best ni....c u there ok

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya to u and family. have fun kat kg.

    ReplyDelete
  3. hajar : hehehehe as long kt kg ade tenet nak cuti lama pun ok hehhehe... ko bila balik kg???

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri jugak buat Nur & family..balik kampung nti hati² ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE